Internațional

Cazare în cămine studențești

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor oferă facilităţi de cazare în complexul studenţesc pe durata celor trei ani de studii de licenţă, respectiv a celor doi ani de master.
Unde te poti caza:

Căminul 12

Căminul 15

Căminul 17

Situat la mică distanţă de sediul Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor (5 minute de mers pe jos), complexul studenţesc se bucură de o atmosferă unică, având în vedere că în cadrul acestuia sunt localizate mai mult de 20 de cămine studenţesti, cafenele, restaurante şi discoteci.
Studenti români şi străini, de la toate universităţile din Timişoara, începând cu Universitatea de Vest din Timişoara şi continuând cu Universitatea Politehnică din Timişoara sau cu Universitatea de Medicină şi Farmacie, oferă unicitate complexului studenţesc, datorită diversităţii şi a caracterului intercultural.
Mai mult de atât, complexul studenţesc este localizat în apropiere de centrul oraşului, la doar câteva minute distanţă de râul Bega şi de centrul istoric al oraşului, având legături, prin intermediul tramvaielor şi autobuzelor, cu toate celelalte părţi ale oraşului.