Avizier general

Cros FEAA, 13 mai 2017

În societatea actuală, performanțele profesionale par să impună tot mai mult sedentarismul și, în general, stiluri de viață nesănătoase. Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor urmărește o formare cât mai completă a specialiștilor în domeniul economic, propunându-le includerea sportului în programul lor cotidian.

Crosul FEAA se adresează elevilor, studenților, profesorilor, dar și întregii comunități locale, constituindu-se într-un îndemn către mișcare. 

În atenția participanților la CROS FEAA
Pentru a scurta timpul de așteptare în ziua crosului, vă rugăm să veniți cu cele 2 declarații listate și completate.

Acordul părinteluiDeclarație proprie răspundere

Participanți speciali

Alături de noi va lua startul Constantina Diță (medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2008), dar și membri echipei de fotbal a UVT (campioană națională în acest an), Tekin Ali (student FEAA, campion național la box 2014 și 2015, la categoria super-grea), Doru Livădariu (student al Facultății de Educație Fizică și Sport, campion național la box 2005 și 2006).

Parteneri

Formular înscriere

1. Traseu și program

Cursa se desfășoară pe o distanță totală de 3 km, cu plecarea și sosirea în fața clădirii Facultatății de Economie și de Administrare a Afacerilor de pe str. Pestalozzi, nr. 16. 

Program eveniment (13 mai 2017):

 • 09:00 – 10:00 – Ridicarea kit-urilor de concurs
 • 10:00 – 10:10 – Ședință tehnică
 • 10:15 – 10:30 – Încălzire;
 • 10:30 – START;
 • 11:15 – Festivitatea de premiere.

Termen limită de parcurgere a traseului: 35 de minute.

2. Participanții la competiție

Pot participa la competiție persoane care la data desfășurării evenimentului au împlinit vârsta de 15 ani. Fiecare participant major semnează o declarație pe proprie răspundere prin care confirmă că este apt din punct de vedere medical pentru a concura în competiție. Declarația va fi depusă în ziua competiției, cu ocazia preluării kit-ului de participare. Aceasta poate fi listată de pe pagina competiției, sau poate fi solicitată organizatorilor. Participanții minori vor depune o declarație din partea unui părinte prin care se confirmă acordul de a concura în competiție.

3. Înscrierea în competiție

Înscrierea în competiție se efectuează online, folosind următorul formular . Înscrierile pot fi efectuate și în ziua competiției, la standul echipei de organizare. Nu se percep taxe de participare.

4. Kit-ul de concurs

Înmânarea kit – urilor de concurs va avea loc în ziua competiției, în intervalul 09:00 – 11:30. Pentru ridicarea kit – ului, fiecare concurent va prezenta un act de identitate și va preda organizatorilor declarația pe proprie răspundere sau declarația din partea unui părinte.

Conținutul kit-ului de concurs:

 • Tricou;
 • Număr de concurs;
 • Cip de cronometrare.

5. Echipament

Participanții vor utiliza echipament adecvat pentru alergare. În timpul cursei, purtarea tricourilor, a numerelor de concurs și a cip – urilor de cronometrare este obligatorie.

6. Cronometrarea și elaborarea clasamentului

Cronometrarea va fi realizată cu ajutorul unei companii specializate. În acest sens, alergătorii vor purta pe tot parcursul cursei un cip de cronometrare, lipit pe numărul de concurs. După finalizarea cursei, participanții vor avea acces la clasament și la timpii realizați.

Clasamentul va fi realizat pe categorii de participanți:

 • Elevi;
 • Studenți (inclusiv masteranzi sau doctoranzi);
 • Profesori;
 • General.

7. Premierea

Vor fi acordate premii primilor 3 concurenți care trec linia de sosire (separat pentru masculin și feminin). Toți alergătorii care vor finaliza cursa vor primi diplome de participare și medalii.

8. Detalii organizatorice

Participanții vor avea acces la vestiare special amenajate în incinta Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor. La punctul de start / sosire va fi amenajat un stand de hidratare. Circulația rutieră va fi sistată pe traseul de concurs în perioada de derulare a cursei, urmând a fi reluată la expirarea termenului limită indicat în secțiunea 1. Prin înscrierea în competiție, participanții își exprimă acordul cu privire la utilizarea de către organizatori a fotografiilor efectuate în scopul promovării evenimentului.