Termeni și condiții


Termeni generali

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara (FEAA) nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea conexiunii sau a dispozitivelor folosite de către dumneavoastră pentru comunicare și navigare pe site.

FEAA nu poate fi făcut responsabil pentru nici o daună fizică sau morală, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului feaa.uvt.ro, sau de descărcarea şi utilizarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, clipuri sau fișiere de pe site-ul feaa.uvt.ro.

Este necesar acordul FEAA pentru a lega acest site cu alte site-uri. FEAA nu îşi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Politica de confidenţialitate

Politica de confidențialitate se referă la modul de colectare şi utilizare a datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site-ul feaa.uvt.ro.

Site-ul feaa.uvt.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informaţii cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa dumneavoastră de internet, sistemul de operare folosit, tipul navigatorului internet, informaţii despre traficul realizat de dumneavoastră pe site-ul feaa.uvt.ro. Toate aceste informaţii colectate prin intermediul site-ului feaa.uvt.ro au scopul de a ajuta la îmbunătăţirea serviciilor oferite de site.

FEAA nu va dezvălui date cu caracter personal sau date cu caracter personal cu funcție de identificare, niciunui terţ, decât cu permisiunea explicită a utilizatorilor sau când există o obligaţie legală în acest sens.

FEAA respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează site-ul feaa.uvt.ro.

FEAA se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului feaa.uvt.ro, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, cât şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Modificarea şi ştergerea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să anunţaţi imediat FEAA despre orice inadvertenţe privind informații afișate pe site sau date cu caracter personal. De asemenea, vă rugăm să ne semnalați orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a site-ului și/sau a informațiilor din site, sau orice alte probleme de securitate ale site-ului.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie şterse din baza de date a site-ului şi/sau pentru întrebări în legătură cu politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne scrieţi un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau pe adresele din secţiunea "Contact". Datele personale furnizate în e-mail vor fi utilizate strict pentru a răspunde întrebărilor/solicitărilor utilizatorilor.