Infrastructura FEAA


Infrastructura FEAA
Preocupată continuu de îmbunătățirea procesului educațional, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a dezvoltat o strânsă colaborare cu mediul economico-social regional, în scopul creșterii calității programelor educaționale furnizate studenților, asigurând totodată o infrastructură potrivită desfășurării activităților educaționale și nu numai.
DRAXLMAIER

Astfel, FEAA beneficiază actualmente de o dotare materială care satisface cerinţele tuturor studenţilor, consolidată pe parcursul anilor prin dezvoltarea de parteneriate cu mediul de afaceri privind conceperea și implementarea unor proiecte de infrastructură cum ar fi: Laboratorul Draxlmaier, Sala de curs BCR, Laboratorul Mewi etc.

MEWI
Toate sălile din clădirea FEAA oferă confortul necesar și ambientul potrivit pentru o desfășurare armonioasă a cursurilor, seminarilor și pentru organizarea de programe, training-uri și workshop-uri destinate studenţilor facultății cu scopul informării, educării şi sprijinirii acestora în cadrul carierei profesionale.
Minds Hub

Mai mult, în anul 2015 a fost demarată construcția primului hub educațional din România - Minds Hub. Acesta este un concept educațional inovativ, care se dorește a fi o soluție privind realizarea unui parteneriat strâns între mediul educațional (organizații studențești și facultăți) și mediul de afaceri. Proiectul Minds Hub este compus dintr-un spațiu de 200 mp, având la bază viziunea studenților pentru crearea unui co-working space, atât pentru proiecte, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Atelierului Digital Google

Al doilea hub din facultatea noastră este rezultatul unui recent parteneriat cu Google, parteneriat care a permis înființarea Atelierului Digital Google, o infrastructură modernă dedicată tinerilor studenți dar și un program complex de instruire în mediul online, fiind un câștig important pentru studenții și profesorii noștri de specialitate.

Infrastructura FEAA - Atelierului Digital Google