Skip to main content

Școala Internațională în domeniul Managementului Resurselor Umane

Angajabilitatea și Managementul Talentelor în Era Digitală – Cele mai Bune Practici

FEAA UVT IHRM SCHOOL

During the time

Este un campus al cunoașterii oferit pentru oaspeții din lumea întreagă. Începând cu anul 2018, Timisoara prin FEAA UVT IHRM SCHOOL  este scena unui amplu program educațional internațional în domeniul managementului resurselor umane , oferind un spațiu unic de învățare și schimb de experiență pentru studenți din România și partenerii lor din mai multe țări:  Austria, Elveția, Grecia, Haiti, India, Malaezia, Marea Britanie, Albania, Algeria, Moldova, Serbia, Spania și Uzbekistan.

IHRM School 2019

FEAA UVT  International HRM  School – Employability and Talent Management in the Digital Era – Best Practices, un program educațional inovator bazat pe învățarea experiențială, este un proiect ambițios  susținut de către  Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA), din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT).

Prima ediție a avut loc în 2018 și a însemnat parteneriatul cu ASEM Moldova. Rezultatele au fost peste așteptări. Edițiile ce au urmat au adus participarea a peste 15 țări. Companii din business, instituții de cultură din Timișoara, dar și persoane particulare s-au implicat - de-a lungul fiecărei ediții- în proiect în calitate de parteneri sau sponsori.

Participarea unui număr impresionant de studenți și profesori de la universități răspândite pe patru continente, speakeri, facilitatori, mentori, reprezentanți ai mai multor companii s-a datorat dinamicii excepționale a  programului  ingenios construit, agendă ce a cuprins activități de învățare exploratorii, inedite intervenții culturale și momente de wellbeing așezate inteligent. Perspectivele, experiențele, abordările originale  au încurajat dezbateri inspiraționale atât pentru participanți, cât și pentru partenerii educaționali: companii precum CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA, ATOS IT SOLUTIONS, ELBA, DECATHLON PRODUCTION,  KPMG, WIPRO, ROSMAN TALENT SOLUTIONS, SODEXO, PROFI, VITESCO TECHNOLOGIES.

Top Subjects

Cu lectori excepționali în domeniul HRM de la universități din Noua Zeelandă, USA, Marea Britanie, Austria, Grecia și România, specialiști HR din companii - participanții fiecărei ediții au avut parte de subiecte de top precum Adapt the evaluation process and KPI (Key Performance Indicators) of the employees in a remote working environment or work from anywhere, Redesign of Employee Benefits – Current Challenges and Intergenerational Perspective, Personnel Retention and Succession Planning, Future Proof Competency Management, Leadership in Crisis Period, Comunication in Organizations in Crisis Period, The Real Needs for Actual World of Work, Hr Dashboards-The Applicability in Hr Processes , University of the Future.

Fiecare ediție a programului FEAA UVT IHRM SCHOOL a fost și este gândită să ofere o nouă experiență de învățare astfel încât participanții să își antreneze gândirea critică, capacitatea de a găsi soluții dar și imaginația, abilitatea de a lucra în echipă și spiritul de fair play.