Skip to main content

Anunț important studenți cazați în căminul C12

| Publicat în: Cazări

Dragi studenti,

 

Avand in vedere hotararea Consiliului de Administratie UVT cu nr. 2/31.03.2020 disponibila la https://www.uvt.ro/files/fba91b2f22af616037f43fada5261af041b2e3ad/

studentii cazati in C12 au 2 optiuni:

  1. Renuntarea la locul de camin pe perioada starii de urgenta. In ceea ce priveste eliberarea camerei (lucrurile personale), exista 2 optiuni:
    • eliberarea se realizeaza de catre student (daca este posibila deplasarea studentului in conditii de siguranta) in termenul prevazut in hotarare - 3 zile
    • eliberarea se realizeaza de catre serviciul social, dupa cele 3 zile
  2. Utilizarea locului de camin (caz in care vor fi transferati in C13). Studenții care optează pentru rămânerea în cămine vor trimite o solicitare în maxim 48 de ore de la publicarea prezentei hotărâri, prin completarea formularului online disponibil la următorul link:
    https://forms.gle/kCkFoHUYtkWoZu5u8, prin care vor comunica inclusiv motivul pentru care sunt în imposibilitatea de a elibera locul ocupat în cămin. 

Referitor la pct. 1, Eliberarea locurilor din cămine nu presupune încetarea dreptului dobândit la cazare al studenților aceștia urmând a-și recupera locul de cazare la încetarea perioadei de urgență.

 

Recomandam citirea cu atentie a intregii Hotarari.

  cazare