Skip to main content

Anunț lista solicitări cazare martie 2022

| Publicat în: Cazări

Dragi studenti,

Conform emailului primit de pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. referitor la procesul de cazare, au fost afișate listele cu punctajele studentilor care au depus cerere de cazare pe platforma online în perioada 01.08.2021-02.09.2021.

În intervalul 16-20 martie 2022 studenții care se regăsesc pe această listă vor accesa un link pus la dispoziție de UVT, unde își vor confirma/infirma solicitarea de a ocupa un loc de cazare în căminele de care UVT va dispune în acest semestru (atenție: etapă foarte importantă, întrucât lipsa unei confirmări va conduce la imposibilitatea de a mai ocupa un loc de cazare în acest semestru);
În 22 martie 2022 va fi afișată lista studenților care au obținut locuri de cazare (pe baza punctajului), în limita locurilor disponibile.

 

Restul informațiilor (etapa 2, procesul de cazare etc.) sunt cele valabile din e-mailul transmis sâmbătă, 12.03.2022 la ora 13.59 de pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lista cereri cazare

Lista cereri cazare caz social