Skip to main content

Internship Fight - Corporate vs Startups InnovX-BCR

| Publicat în: Oferte locuri de muncă

👀Daca prezinti una dintre abilitatile : Marketing, Management, IT, Design, Sales, Customer Relations, etc, sau cauti un domeniu de lucru ce se indreapta spre aceasta directie, haide sa le cunosti pe 21 Novembrie la ora 18:00 intr-o sesiune online pe ZOOM.
De asemenea, vom avea si un invitat special, ce pentru moment ramane o surpriza, insa pentru a-ti da un pic context asupra numelui evenimentului, acesta fiind o corporatie ce se afla in TOP 3 in lume 🌎🔝
Dupa ce companiile vor sustine cate un pitch de 4 minute, vom deschide cate un breakout room pentru fiecare dintre acestia ca tu sa poti adresa intrebari startupului ce ti-a starnit interesul cel mai mult.
Daca rezonezi cu ceea ce am prezentat mai sus, te invitam sa ne cunoastem luni pe 21 noiembrie, online! Inregistreaza-te aici: https://forms.gle/xbHoVm3hFSNo9TdYA

Daca ai mai multe nelamuriri, il poti contacta oricand pe Filip,Startup Alliance Officer la InnovX, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.