Skip to main content

Eveniment pentru studenții doctoranzi FEAA

| Publicat în: Studenți Doctorat

INVITAȚIE LA MASA ROTUNDĂ PENTRU STUDENȚII DOCTORANZI AI FACULTĂȚII DE ECONOMIE ȘI DE ADMINISTRARE A AFACERILOR, CU TEMA ”IMPLICAREA ANGAJAȚILOR ÎN SCHIMBAREA ORGANIZAȚIONALĂ IN CONTEXTUL ACTUAL”, ANIMATĂ DE CĂTRE PROF. UNIV. DR. DOMINIQUE BESSON

 

Vă invităm să participați in data de 6 iunie 2019, ora 15,00 în sala Lounge de la etajul 3 al sediului FEAA, str. Pestalozzi nr.16, la o masă rotundă cu tema ”Implicarea angajaților în schimbarea organizațională in contextul actual”, animată de către Prof. univ. dr. Dominique Besson.

Tematica face obiectul unui proiect de cercetare internațional, condus de către Prof. univ. dr. Dominique Besson, de la Universitatea din Lille, Institut d'Admnistration des Entreprises. Din rețeaua de cercetare fac parte universități din SUA, Canada, Franța, Polonia, România, Rusia.

La acest proiect participă și facultatea noastră, responsabil fiind Conf. univ. dr. Brancu Laura

Echipă internațională de cercetare își propune să răspundă unui set de întrebări de actualitate în management, referitoare la dinamica relațiilor interpersonale la locul de muncă și a dinamicii structurii organizaționale, sub influența factorilor precum uberizarea, managementul Agil, extinderea platforme digitale de afaceri, ș.a. 

Obiectivul este de a elabora studii de caz în diverse țări într-o manieră comparativă. Pentru a asigura comparabilitatea, va fi utilizată baza conceptuală propusă și validată de către prof. Besson, care combină teoria organizațiilor, nivelul local managerial, analiza comunicării interpersonale la locul de muncă și sociologia actorilor.

Studiile vor fi regrupate în monografii, fiind sprijinite de seminarii științifice periodice în 2019 și 2020, eventual o conferință în 2020. Rezultatele vor fi publicate în diverse forme: monografii on-line, conference proceedings, research seminars proceedings, articol într-un jurnal academic, posibil o carte. 

Pe parcursul mesei rotunde vor fi discutate în detaliu metodologia de cercetare și modalitatea de lucru în cadrul proiectului.

Sunt invitate să participe cadre didactice și doctoranzi interesați de tematica acestui proiect. 

 

Prof.univ.dr. Nicolae Bibu

Management Department

FEAA-UVT

  eveniment