Skip to main content

Cerere & teme elaborare lucrare disertație

| Publicat în: Studenți Masterat

În atenția studenților din anul 2 master

Pasul 1 – Cererile pentru elaborarea lucrării de disertatie se descarcă de pe site-ul FEAA, se completează și se transmit cadrului didactic pe adresa de e-mail instituțională. După aprobarea cererii, cadrul didactic coordonator va transmite cererea către infocentru FEAA la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau o va depune în cutia poștală a secretarului șef. 

În același timp, studenții pot transmite direct aceste cereri către Infocentru FEAA (pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), însă doar după ce au primit acordul cadrului didactic coordonator cu privire la tema aleasă, iar acest aviz să se regăsească și pe cererea transmisă.

Termenul de transmitere a cererilor este 27 noiembrie 2020.

 

Pasul 2 – Studentul se autentifică pe platforma de e-learning a UVT (http://elearning.e-uvt.ro), folosind contul de e-uvt și trimite cererea de coordonare profesorului coordonator, accesând secțiunea dedicată elaborării lucrării de disertatie– mai multe detalii găsiţi aici. Template-ul lucrării de licență poate fi accesat pe platformă ulterior înrolării.

Termenul de transmitere a cererilor pe platforma de e-learning este 18 decembrie 2020.

Cerere elaborare lucrare disertatie

Cerere elaborare lucrare disertatie engleza

Cerere elaborare lucrare disertatie franceza

Teme lucrari disertatie 2020/2021

  exam.dis.