Skip to main content

Evaluare cadre didactice semestrul 2 | an univ. 2021-2022

| Publicat în: Avizier general

Dragi studenți,

Începând de astăzi, 27.05.2022, puteți realiza evaluarea cadrelor didactice cu care ați desfășurat activitățile didactice de curs și seminar în semestrul 2 al anului universitar 2021-2022. Scopul evaluării este de a colecta opiniile și feedbackul vostru cu privire la procesul educațional pe care l-ați parcurs în acest semestru, în vederea îmbunătățirii activității cadrelor didactice și a serviciilor educaționale oferite de UVT-FEAA, prin optimizarea diverselor aspecte educaționale semnalate.

Începând cu acest an universitar, pentru fiecare activitate didactică, fiecare student va completa 2 chestionare: unul de autoevaluare a propriului proces de învățare (20 de întrebări închise) și unul de evaluare a cadrului didactic (10 întrebări închise și 4 deschise).

Pentru a efectua procesul de evaluare, trebuie să accesați platforma https://evaluare.uvt.ro/, să vă conectați cu contul instituțional @e-uvt.ro și să accesați secțiunea „Evaluare didactică”.

Platforma de evaluare va fi deschisă până sâmbătă, 04.06.2022, ora 09:00.

Chiar dacă pe platformă vă autentificați cu contul de e-mail de e-uvt și parola proprie, procesul de evaluare a cadrelor didactice de către studenți este 100% anonim, răspunsurile fiind criptate în așa fel încât să nu poată fi identificați autorii răspunsurilor. Astfel, vă încurajăm să completați aceste chestionare și să răspundeți cât mai sincer întrebărilor adresate.

Dacă întâmpinați dificultăți în procesul de evaluare, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulțumim!